A projekt megvalósítási helyszíne a vállalkozás által üzemeltetett konyha és cukrászda, annak is a konyhatechnológiai része. A beszerzésre kerülő eszközök révén növekvő kapacitásunk humán erőforrás oldali kiszolgálása megköveteli, hogy a munkavállalói létszámunkat megtartsuk. Az eszközök üzembe helyezése jelentősen lecsökkenti az egyes munkafolyamatok megvalósítási idejét, ami növeli a termelékenységünket. A technológiai megújulásunk, modernizációnk szükségessége egyértelmű, jelenleg jellemzően idősebb konyhatechnológiai gépeket használunk.
Projektben megvalósított tevékenységek:
- Eszközbeszerzés: légkezelő berendezés, elszívó-befúvó oldalfali ernyő, fűtött üvegajtós banketttkocsi, sokkoló hűtő, ipari hűtőszekrény, kombigőzpároló sütő 2 db
- Forgóeszközök beszerzése
- Tanácsadás keretében stratégiai üzleti tervezés és vállalati pénzügyi tanácsadás