KISFALUDY TURISZTIKAI FEJLESZTÉSI PROGRAM

Fényes Panzió fejlesztése Csanádpalotán
Kódszám:
TFC-1.1.1-2017-2018-00661
Kedvezményezett neve: Túri Kálmánné egyéni vállalkozó
Projekt címe: “Túri Kálmánné egyéni vállalkozó által üzemeltetett Fényes Panzióban 5 új szoba kialakítása és régi szobáinak felújítása és modernizálása.
Szerződött támogatott összeg: 48 396 263,- Ft
Támogatás mértéke (%-ban): 70 %.
A projekt befejezési dátuma: 2020.06.09.

A projekt tartalmának bemutatása:
A projekt keretében felújításra, modernizálásra kerülnek a jelenleg meglévő szobák (7 db), valamint 5 db új szoba is kialakításra kerül, egy új emeleti szárny létrehozásával. A beruházás építési engedélyköteles, összesen 337,98 m2-t érint, az engedélyezési szintű tervdokumentáció elkészült és benyújtásra került az építéshatóság részére. Jelentősen mértékben bővülnek a szolgáltatásaink, úgy mint: kerékpártároló kialakítása, kerékpárbérlési lehetőség (6 db kerékpár beszerzése), gyereksarok fejlesztése, szauna és sportszoba kialakítása edzőgépekkel, zárt udvari parkolók építése, honlap fejlesztés

Célok meghatározása:
A fejlesztés keretében kialakítandó panzió megtartva eredeti vidéki jellegzetes arculatát, lépést tartva a korral, a mai modern ember egyre magasabb minőségi igényeinek megfelelő szolgáltatásokkal várja vendégeit. Az emberek egészségtudatossága évről évre növekszik, ennek következménye, hogy az aktív turizmus népszerűsége, illetve a „wellness” termékek iránti kereslet is emelkedik. Ezt részben helyben a fejlesztés (szauna, kerékpártároló és kerékpárok, sporthelyiség sporteszközökkel) által, részben együttműködő partnereink bevonásával tudjuk biztosítani.

A projekt keretében helyben elérhető szolgáltatások köre is bővül:
1, Kerékpározási lehetőség (kerékpárbérlés, kerékpártároló kialakítása).
2, Sportszoba kialakítása: az emeleti részen sportszoba kerül kialakításra edzőtermi gépek beszerzésével.
3, Szaunázási lehetőség, az új épületszárnyban az új szobák mellett szauna kerül beépítésre.
4, Udvari parkolási lehetőség, akadálymentesített parkoló kialakítása.
5, Játszósarok kialakítása, a családos kisgyermekes vendégek részére.

Nyelv választás »