Csomagok

  • Családi csomag (családos turisták, gyerekekkel érkezők)
  • Szakmai és tanuó csoport csomag (lótenyésztés)
  • Horgász csomag (horgászni vágyók)
  • Vadász csomag (vadászni vágyók)
  • Sport,- és természetjáró csomag (természeti értékek, illetve sportolás iránt érdeklődők, túrázók, kerékpározók)
  • Csoportos, üzleti csomag (rendezvényturizmus)

Együttműködő partnereink:

Makói Gyógyfürdő Zrt.

Az együttműködés keretében a Fényes Panzió vendégei részére kedvezményes belépési lehetőséget biztosítanak. A Makói Gyógy- és Wellness fürdőben wellness csomagot ajánlunk, mely 3 generációs szolgáltatást nyújt, gyógyvizével és gyógyiszapra épülő kezelések nyújtásával. A fürdő épülete látványával is lenyűgözi a látogatókat.

Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.

Az együttműködésünk keretében vendégeink részére igény szerint,- programokat szervez a korcsoportoknak megfelelően, a Dél-alföldi régió, Dél-keleti részén található, Románia közelében fekvő Mezőhegyes Városban működő Ménes Birtok és Tangazdaság Zrt.,  lótenyésztésének és egyéb turisztikai látványosságainak bemutatásával.

Lehetőség nyílik megtekinteni a lovardát és a kocsi múzeumot,- van lehetőség lovaglásra és a városban lovas fogattal kocsikázásra.  

Csanádpalotai Horgászegyesület

Az együttműködő partnerünk üzemelteti Csanádpalotán a mint egy 1 ha Zápor Horgásztavat, melyben több fajta telepített hal fogására van lehetőség, valamint horgászversenyt is gyakran rendeznek.

Csanádpalotai Vadásztársaság

A Vadásztársaság 1947 óta működik. A Csanádpalota nagyobb térségében elterülő 10 település külterületén kb. 14600 ha-on. A Vadásztársaság napjainkban Csanádpalota külterületét fedi le, nívós vadászatokat szervez kül-és belföldi vadászok részére, melyre bekapcsolódhatnak vadászvendégeink is.